Reflectieberichten

Regelmatig stuur ik reflectieberichten naar mijn netwerk. Met deze berichten vertel ik je graag over ervaringen vanuit mijn begeleidingspraktijk.
Mijn reflectieberichten verschijnen maandelijks en zijn gericht op de beroepspraktijk van mensen die met mensen werken.

Behalve dat ik mijn ervaringen met je deel, stuur ik je de reflectieberichten ook bij wijze van ‘opfrisser’. Het gaat dan om het opfrissen van de kennis die je vaak al eerder hebt opgedaan, maar die ook weer weggezakt is. Daarmee fungeert mijn bericht als reminder om je weer aan te scherpen. En soms vormt het de aanleiding om langer stil te staan bij een onderwerp.

De inhoud van mijn reflectieberichten gaat altijd over verschillende aspecten van communicatie en over zelfreflectie. Want naast vakinhoudelijke kennis en kennis over communiceren, is het reflecteren op je eigen beroepsmatig handelen essentieel binnen het werken met mensen.

Wil je de reflectieberichten ontvangen? Je kan je hier inschrijven:


Privacy beleid

Feedback

Ik krijg regelmatig van abonnees de feedback dat mijn berichten daadwerkelijk het effect van opfrissen hebben. Daar ben ik dan ook heel blij mee!
Hieronder een aantal reacties van vaste lezers:


“Wat een mooi praktisch toepasbaar bericht!”
Bouwcoördinator basisonderwijs


“Het kwam heel goed uit …. jij stuurt net een bericht over communiceren vanuit een volwassen positie of een kind positie. En binnen mijn team is dit echt een onderwerp! Ik neem dit mee naar mijn teamdag – we gaan daar in gesprek om beter met elkaar te gaan communiceren”.
P&O adviseur


“Je schrijft echt heel prettig – kernachtig en met veel inhoud. Ik kijk telkens naar je bericht uit en ik kijk daardoor meer bewust naar mijn handelen. Fijn!”
Trainer kinderopvang


Heel fijn dat dit het effect is van de reflectieberichten die ik verstuur!

Ik hoop dat het lezen van de reflectieberichten voor jou ook deze uitwerking heeft. Als je na het lezen van een bericht wilt overleggen over een onderwerp, dan denk ik graag met je mee.
En ook wanneer je op zoek bent naar een sparringpartner rondom een onderwerp, sta ik voor je klaar.
Als je meer wilt lezen over de verschillende begeleidingsvormen die ik aanbied, kan dat hier..

Ik wens je veel leesplezier, inspiratie en aanscherping toe!