Referenties

Aan het eind van een begeleidingstraject vraag ik je feedback omdat ik daar graag van leer.
Een aantal reacties van supervisanten en coachees lees je hier:


Karin de Knegt is een zeer kundig, empathisch en betrokken supervisor.
Zij heeft mij met gerichte vragen en leuke afwisselende werkvormen veel nieuwe inzichten gegeven over mijzelf als persoon en professional.
Het leerproces van de supervisant is hierin leidend en Karin sluit hierbij aan met een scherp analytisch vermogen.
De bijeenkomsten heb ik ervaren als veilig, gezellig en zeer leerzaam. Ik raad Karin zeker aan als supervisor.
M. E.
Gebiedsgerichte professional GO! voor jeugd


Wat ik heel prettig vond is, dat je niet alleen inzicht krijgt in je eigen handelen, maar ook waarom je dingen zo doet. Bepaalde patronen worden zichtbaar en ga je (samen) onderzoeken. Zo kwam ik er achter dat het zelfstandig werken wat ik heel prettig vind, ook een valkuil heeft… Vragen die met competenties te maken hebben hielpen mij: “Wat heb je nodig om …”. Maar ook kijken naar mijn overtuigingen.
Het heeft mij dus niet alleen inzicht in mijzelf gegeven, maar ik heb ook praktische handvatten gekregen hoe ik hiermee verder kan. Heel fijn en leerzaam!
J. van Deene
Gezinsbegeleidster MOC ’t Kabouterhuis/ Speltherapeut


Karin heeft een prettige en duidelijke begeleiding toegepast. Ze heeft mij en de groep aangespoord om dieper te graven en ik ben nieuwe dingen over mezelf te weten gekomen waar ik mee aan de slag kon. De uitdaging, maar ook de vriendelijkheid en hulp die Karin heeft geboden om te leren reflecteren vond ik persoonlijk super prettig!
L. van Velzen
Pedagogisch medewerker Horizon/ student Master Jeugdzorg


Goed in het balanceren tussen dichtbij en veraf staan. Ik bedoel: jij kan op procesmatig niveau de groep begeleiden en daarbij de inhoud niet vergeten. Je bent to the point; kan goed duiden en zaken helder maken.
E. Wijsman
Docent Social Work/ Trainer Haagse Hogeschool/ student Post HBO Opleiding Coaching


Het op een juiste manier kunnen inzetten van afstand en nabijheid in haar rol en daarbij helikopterview houden
Bewaken van de organisatorische randvoorwaarden en invulling van de intervisie
Helpt onderzoeken door vraagstelling en de link te leggen hoe dit dan doorwerkt in je handelen als beroepsbeoefenaar
M. Vlasman-Heemskerk
Begeleider/ Teamcoach ’s Heerenloo/ student Post HBO Opleiding Coaching


Karin ik vond het prettig dat je in de eerste bijeenkomst heldere uitleg gaf over het hoe en wat van de intervisie. Jou kracht ligt wat mij betreft in je rust en openheid. Je houdt je op de achtergrond en laat ons elkaar bevragen, geeft mij de ruimte om tot verdieping te komen. Waar nodig stel je nog een verdiepingsvraag. Je stimuleert mij om na te denken en mezelf te bevragen. Dit doe je op een prettige manier waardoor ik me op mijn gemak voel om me bloot te geven en kwetsbaar op te stellen. Je maakt gebruik van je mimiek. Je bent niet op de voorgrond aanwezig door steeds aan het woord te zijn. Je houdt goed in de gaten dat een ieder aan bod komt. Je pakt je rol waar nodig.
G. Kranenburg-Slager
Senior groepsbegeleider ’s Heerenloo/ student Post HBO Opleiding Coaching


Begeleiding voor professionals in zorgorganisaties en het onderwijs bij reflecteren op hun beroepsmatig handelen – om te leren van hun werkervaringen en te groeien in hun professionaliteit