Over Karin de knegt

Mijn naam is Karin de Knegt (1965). Als mens ben ik bijzonder geïnteresseerd in wat mensen beweegt en welke betekenis ze geven aan hun ervaringen.
Als supervisor en coach ervaar ik het als een voorrecht om hierover met mensen in gesprek te gaan.

Vanaf het begin van mijn carrière heb ik lange tijd binnen het werkgebied van de jeugdzorg gewerkt. Ik heb tijdens mijn loopbaan ondervonden hoe belangrijk het voor mijn eigen professionele ontwikkeling is geweest om aandacht te besteden aan mijn persoonlijke groei binnen mijn vak.

Sinds 2008 begeleid ik professionals bij hun persoonlijke groei binnen hun beroep. Mijn kracht ligt in het stimuleren en begeleiden van reflectie en het scheppen van een veilige en inspirerende leeromgeving.
Het maken van een concrete en praktische vertaalslag naar de dagelijkse beroepspraktijk, is kenmerkend voor mijn manier van werken. Daarbij zet ik graag mijn eigen creativiteit in om denkprocessen te stimuleren en op zoek te gaan naar mogelijkheden.
Mijn benadering is positief, betrokken en respectvol met aandacht voor relativering en humor.

Opleiding

Ik heb mijn opleiding tot supervisor gevolgd aan de Haagse Hogeschool en mijn opleiding tot Registercoach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching (LVSC). Om mijn kwaliteit als supervisor en coach te waarborgen, ben ik geregistreerd bij de LVSC en werk ik volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging. Ook neem ik deel aan verschillende intervisiegroepen.
Als docent/ trainer ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Mijn praktijk is gevestigd in Oude Wetering (Zuid Holland).

crkbo_docent

Logo LVSC PMS