Karin de Knegt

Mijn naam is Karin de Knegt (1965) en ik ben gevestigd in Oude Wetering (Zuid Holland). Als mensen-mens ligt mijn passie in het begeleiden van persoonlijke groei van professionals die ook met mensen werken.

Vanaf het begin van mijn carrière heb ik lange tijd binnen het werkgebied van de jeugdzorg gewerkt. Daar heb ik ervaren hoe moeilijk het werken in complexe situaties kan zijn. Ik heb tijdens mijn loopbaan ondervonden hoe belangrijk het voor mijn eigen professionele ontwikkeling is geweest om aandacht te besteden aan mijn persoonlijke groei binnen mijn vak.

Als gecertificeerd supervisor en coach begeleid ik sinds 2008 professionals bij hun persoonlijke groei binnen hun beroep. Mijn kracht ligt in het stimuleren van zelfreflectie en zelfsturing. Het maken van een concrete en praktische vertaalslag naar de dagelijkse beroepspraktijk, is kenmerkend voor mijn manier van werken. Daarbij zet ik graag mijn eigen creativiteit in om denkprocessen te stimuleren en op zoek naar mogelijkheden. Mijn benadering is positief, betrokken en respectvol met aandacht voor relativering en humor.

Opleiding

Ik heb mijn opleiding tot supervisor gevolgd aan de Haagse Hogeschool; mijn opleiding tot Registercoach heb ik gevolgd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching (LVSC). Om mijn kwaliteit als supervisor en coach te waarborgen, ben ik geregistreerd bij de LVSC en werk ik volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging. Ook neem ik deel aan verschillende intervisiegroepen.
Als docent/ trainer ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

crkbo_docent

Logo LVSC PMS

Over Karin de Knegt

Ik begeleid professionals bij reflectie op hun beroepsmatig handelen en bij hun loopbaanvragen – om te leren van werkervaringen en te groeien in professionaliteit

Karin de Knegt

 

 

 

Privacy beleid

Algemene voorwaarden