Karin de Knegt

Mijn naam is Karin de Knegt (1965) en ik ben gevestigd in Oude Wetering (Zuid Holland). Mijn passie ligt in het begeleiden van persoonlijke groei bij mensen die werken in het onderwijs en in zorgorganisaties.
Ik ben jarenlang werkzaam geweest binnen de jeugdzorg en heb daar in verschillende functies gewerkt als begeleider/ coach en als intermediair tussen onderwijs en jeugdzorg.
Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het werken in complexe situaties kan zijn. Ik heb tijdens mijn loopbaan ondervonden hoe belangrijk het voor mijn eigen ontwikkeling tot een zelfbewuste professional is geweest om aandacht te besteden aan mijn persoonlijke groei binnen mijn vak.

Als gecertificeerd supervisor en coach begeleid ik professionals bij hun persoonlijke groei binnen hun beroep. Mijn kracht ligt in het stimuleren van zelfreflectie en zelfsturing. Het maken van een concrete en praktische vertaalslag naar de dagelijkse beroepspraktijk, is kenmerkend voor mijn manier van werken. Daarbij zet ik graag mijn eigen creativiteit in om denkprocessen te stimuleren die uitgaan van mogelijkheden. Mijn benadering is positief, betrokken en respectvol met aandacht voor relativering en humor.

Opleiding

Ik heb mijn opleiding tot supervisor gevolgd aan de Haagse Hogeschool; mijn opleiding tot Registercoach heb ik gevolgd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching (LVSC). Om mijn kwaliteit als supervisor en coach te waarborgen, ben ik geregistreerd bij de LVSC en werk ik volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging. Ook neem ik deel aan verschillende intervisiegroepen.
Als docent/ trainer ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

crkbo_docent

Logo LVSC PMS

Begeleiding voor professionals in zorgorganisaties en het onderwijs bij reflecteren op hun beroepsmatig handelen – om te leren van hun werkervaringen en te groeien in hun professionaliteit

Over Karin de Knegt

Ik begeleid professionals in zorgorganisaties en het onderwijs bij reflecteren - om te leren van hun werkervaringen en te groeien in hun professionaliteit

Karin de Knegt

 

 

 

Privacy beleid