Praktisch

Als je kiest voor supervisie, dan starten we met een kennismaking en een verkenning van je leervragen. Deze vormen de leidraad voor de bijeenkomsten.
Ik begeleid je bij het reflecteren naar aanleiding van je werkervaringen. Dat doe ik door het stellen van reflectieve vragen en het inzetten van reflectie- en werkmodellen. Ook maak ik gebruik van verschillende werkvormen.
Het resultaat is dat je tot (nieuwe) inzichten komt. Waardoor je je geïnspireerd voelt om de opgedane inzichten toe te passen binnen je werk.

Reflectie & casuïstiek 

Na iedere supervisiebijeenkomst schrijf je een reflectieverslag. In dit verslag beschrijf je welke ervaringen belangrijk voor je zijn geweest en welke betekenis die voor je hebben. Wat heeft de bijeenkomst je opgeleverd? En welke conclusies kan je daaruit trekken voor je professioneel handelen?
Daarnaast breng je naar iedere bijeenkomst actuele casuïstiek mee die je binnen de supervisie wilt onderzoeken.

Meer lezen over supervisie?

Wil je meer lezen over supervisie? Of heb je nog geen goed beeld van wat supervisie voor jou kan betekenen? Lees dan eens mijn blogs over supervisie. Daarin schrijf ik over de dagelijkse beroepspraktijk en wat je kan leren van een praktijksituatie. 

bezoek blog supervsie

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of wil je overleggen over de mogelijkheden van supervisie?
Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen